Ana içeriğe atla

Yol yardım İstanbul | Oto çekici hizmeti

Yol yardım hizmetimiz ile aracınızın arıza yapması durumunda aracınıza olay yerinde hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuyoruz.. Sizin zor durumda kalmanıza izin vermeden aracınızın gerekli tamirat işlemlerini anında gerçekleştirip, aracınızı size çalışır durumda teslim ediyoruz.


Bölgeyi çok yakından tanımamızdan ötürü sizlere en yakın ulaşabilecek çekici firmasıyız. Bunun dışında eğitim personelimiz, garantili oto kurtarma sağlamaktayız. Avrupa ve Anadolu yakasının en çok çekici işlemi gerçekleştiren firmasıyız

Yol Yardımı Standartlarımız
Yol yardım hizmetleri ile tanışarak yolda kalan araçlarınızı güvenli bir şekilde tamiratı yapılırken sizlerin de huzur ve güveninizi sağlamak adına sektörde uzun yıllardır hizmet veren araç kurtarma ekibimiz ile tanışabilirsiniz.

 Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmemiz için Lütfen aracınızın durumunu net bir şekilde belirterek çekici ya da çekicisiz yol yardım hizmetimize başvurunuz. Mobil ekimiz daha az küçük çaptaki sorunlarınız için küçük araçlarımızla daha hızlı ve etkin çözümlerle gelecektir. Bunda dolayı oto çekici gerektiren bu tarz durumları olabildiğince doğru şekilde analiz ederek bizleri bilgilendiriniz. Olağan üstü durumlar diyebileceğimiz yakıtınızın bitmesi, akünüzün bozulması, kötü bir kaza veya lastiğinizin patlaması sonrası ihtiyaç duyacağınız yol yardım hizmetimizden faydalanırken ilkeli, vizyonu ve misyonu ile müşteri memnuniyetini amaç edinmiş bizlerle tanışabilirsiniz.

 oto çekici

 Uzman ve deneyimli personeller, teknolojinin son ürünü araç çekiciler ile yılın her günü ve her saati bizlere ulaşabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak dünya standartlarında bir yol yardım hizmeti ile endişe ve kaygılarınızı kısa sürede giderebilirsiniz.

Oto kurtarma, yol yardım hizmetlerimiz sürekli vardır. Küçük araçlara ve büyük araçlara uygun ayrı ayrı çekici araçlarımız hizmet vermektedir. Kısacası aracınız hangi marka ve hangi hacim olursa olsun mutlaka size uygun bir oto çekici ve yol yardım aracımız mutlaka vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Sistemleri

  Otomatik Kapı Sistemleri Özel sensörlü elektronik sistem ve motor yardımıyla, kendine yaklaşan varlıkları fark ederek otomatik şekilde açılan kapılara otomatik kapılar adı verilir. Günümüzde pek çok alanda kullanılan bu tür kapılar, ihtiyaca göre farklı şekillerde de olabilir. Güvenlik ihtiyacı bulunan her türlü alanda tercih edilebilen otomatik kapı sistemleri çoğunlukla otopark, garaj, hastane, alışveriş merkezi ya da resmî kurumlarda bulunur. Çalışma prensibine göre dairesel ya da fotoselli olarak adlandırılan otomatik kapı sistemleri, sensör adı verilen bir kontrol mekanizması ile çalışır. Geçişlerin kontrollü ve güvenli olmasına yardımcı olan bu tür kapılar, zaman kaybı ve bekleme olmaksızın kullanıcılara birçok fayda getirir. Başka bir deyişle, herhangi bir kapı koluna dokunmadan ve açmak için ittirmek zorunda kalarak güç sarf etmeden bir binaya girebilirsiniz. Benzer şekilde otomatik kapı sistemleri yardımıyla aracınızdan inmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir garaja ya da

Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka

  Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka   Firmamız uzun yıllardır plaka sektöründe hizmet sunmaktadır. Faaliyetlerine başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermemiştir. Karşılıklı güven duygusu oluşturmayı başaran firmamız plaka tasarlama konusunda alanında uzmandır. Firmamızın kendi alanında uzman olabilmesinin en önemli nedenlerinin başında müşterilerinde gelen bildirimleri dikkate değer görmesidir.  Amacımız müşterilerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda sürekli iyileştirmeler yaparak plaka tasarlama hususunda en iyilerden biri olmaktır. Plakalar aracın ön ve arka kısmında bulunan aracın kime ait olduğunu bildiren tabelalardır. Özellikle araç severlerin çok fazla özen gösterdikleri bu ürünler bu görevinin yanı sıra araca estetik bir görünüm de kazandırmaktadır. Araç plaka tasarlama konusunda oldukça hassas ve özenli olan müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktan dolayı gurur duymaktayız. Plakalık tasarlama ile ilgili tüm bilgi internet sitemizde yer almaktadır.

Oppo AX7 Nasıl Alınır mı?

Oppo AX7 Telefon Hakkında Oppo AX7 Telefon Nasıldır? Oppo AX7 Genel olarak fiyat performans ilişkisinin biraz dışında yer alıyor. Tasarım ve görünüş olarak gayet şık ve zarif bir telefon. Kullanmış olduğu ekran - çerçeve oranı %80.86 oranında olduğu için bizlere büyük bir keyifle dizi film ve videolarımızı izleme olanağı veriyor. Yüksek çözünürlüklü ön ve arka kamerası sayesinde 30 fps 1080 p çözünürlükte video ve fotoğraf kayıt etmemize olanak sağlıyor. Telefonumuza bataryası entegre şekilde olduğu için bu durum biraz eksi yönde düşünmemize sebep olabilir. Ama 4230 mAh olan yüksek kapasiteli bataryası sayesinde şarj sorunu olmadan uzun süre telefonu kullanabiliriz.  Hızlı şarj özelliği olmadığı için telefonumuzu %100 kapasitede şarj olması için min 2-3 saat prize takılı şekilde durması gerekiyor. Boyutu bakımından diğer rakip firma telefonlarından bir miktar daha ağır olan (168 gram) telefonumuz, geniş ekran boyutu ile bu durumu nötr ettiğini düşünüyorum. 720x1520 ekr