Ana içeriğe atla

Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka

 

Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka


 

Firmamız uzun yıllardır plaka sektöründe hizmet sunmaktadır. Faaliyetlerine başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermemiştir. Karşılıklı güven duygusu oluşturmayı başaran firmamız plaka tasarlama konusunda alanında uzmandır. Firmamızın kendi alanında uzman olabilmesinin en önemli nedenlerinin başında müşterilerinde gelen bildirimleri dikkate değer görmesidir. 

Amacımız müşterilerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda sürekli iyileştirmeler yaparak plaka tasarlama hususunda en iyilerden biri olmaktır. Plakalar aracın ön ve arka kısmında bulunan aracın kime ait olduğunu bildiren tabelalardır. Özellikle araç severlerin çok fazla özen gösterdikleri bu ürünler bu görevinin yanı sıra araca estetik bir görünüm de kazandırmaktadır. Araç plaka tasarlama konusunda oldukça hassas ve özenli olan müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktan dolayı gurur duymaktayız. Plakalık tasarlama ile ilgili tüm bilgi internet sitemizde yer almaktadır.

 

Özel tasarım plaka konusunda müşterilerimizi büyük ölçüde serbest bırakıyoruz. Aracınızı daha kişisel ve farklı bir hale getiren bu tasarımlar sayesinde diğer araçlar arasında hemen fark edileceksiniz. Plakalık tasarımı son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelmiştir. Kişiselleştirilebilen bu ürünlerle aracınızı dikkat çeker hale getirebilirsiniz. Aracını kendine özgü şekilde modifiye etmek isteyen müşterilerim için isme özel plaka seçeneğimiz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra isimli plakalık modelimizle aracınızın marka ve modeline uygun plakalığı seçebilirsiniz. Işıklı ve ışıksız plakalık modellerimizden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. İsimli plakalık ürünümüze ışık ekleyerek bu ürünü ışıklı isimli plaka haline getirebilmekteyiz. Kişiye özel plakalık ürünlerimizde istediğiniz yazı ve logoları kullanabilirsiniz. Firmaya özel plaka çeşitlerimizde de dilediğiniz yazıları, telefon numarası ve sosyal medya bilgilerinizi yazdırabilirsiniz. Yazı ya da diğer işaretlerin arka planlarının ışıklandırılması sayesinde aracınız karanlıkta fark edilmektedir. Bu sayede aracınız oldukça uzak mesafelerden dahi görülebilmektedir.

 

Araç plaka tasarlama konusunda uzman olan ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunmak en önemli hedefimizdir. Ürünlerimiz müşterilerimizin tercih ve beklentilerine göre oluşturulmaktadır. Müşteri odaklı firmamız müşterimizin isteklerini göz önünde bulundurarak hazırladığımız ürünlerimizle hizmet sunmaktadır. Yazı fontundan yazı rengine kadar her konuda müşterilerimize rehberlik ediyoruz. Kabartmalı modellerimizde yazı tipleri daha da belirgin olarak görülebilmektedir. Müşterilerimiz için şıklığı ve uzun ömürlülüğü bir araya getiren modeller geliştirmekteyiz.

 

Sağlam materyalden ürettiğimiz modellerimiz aracınıza şık bir görünüm kazandırmaktadır. Bunun yanı sıra plakalıklarımız plakalarınızı fiziksel hasarlardan da korumaktadır. Pleksi malzemeden üretilen firmaya özel plaka çeşitlerimizde plakanızın uzun ömürlü olması hedeflenmektedir. Plakalık üzerine yazdığımız yazılar ve diğer semboller kötü hava şartlarında etkilenmemektedir. Kararmaya ve solmayan özelliklere sahip ürünlerimiz son derece kalitelidir. Takmatik şeklinde olan modellerimizle montaj ve ayarlama işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilmektedir. Bazı ürünlerimizin montajını sizler yapabilmektesiniz.

 

Araç sahiplerinin kişisel zevklerine hitap eden modelleri bünyemizde bulundurmaktayız. Plakalık ürünlerimizde sağlam plastik ve dayanıklı metaller kullanılmaktadır. Bu şekilde plakalık çeşitlerimizin koruyuculuğunu arttırıyoruz. Kararmayan modellerimizle plakanızın daha uzun ömürlü olmasına yardımcıyız. Sizler de aracınızın marka ve modeline bağlı olarak tasarlanan plakalıklar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Dayanıklı materyalden ürettiğimiz modellerimize her zaman güveniyoruz. İstenilen ürüne bağlı olarak fiyatlarımız değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle aracınızın marka ve modeli önem taşımaktadır. Hezimetlerimizle ilgili detaylı bilgiye internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Firmamız plaka tasarlama işlemi yapmaktadır. Plakalıklarımız esnek ve kırılmaz özelliğe sahiptir. Yazı ve plaka kısmı kişisel olarak üretilerek beğeninize sunulmaktadır. Plakalık ürünlerimizde isteğe bağlı olarak renk, yazı tipi veya yazı rengi tercihleri farklılık gösterebilmektedir. Plakalık modellerimizin montaj işlemi oldukça hızlı şekilde gerçekleşmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Sistemleri

  Otomatik Kapı Sistemleri Özel sensörlü elektronik sistem ve motor yardımıyla, kendine yaklaşan varlıkları fark ederek otomatik şekilde açılan kapılara otomatik kapılar adı verilir. Günümüzde pek çok alanda kullanılan bu tür kapılar, ihtiyaca göre farklı şekillerde de olabilir. Güvenlik ihtiyacı bulunan her türlü alanda tercih edilebilen otomatik kapı sistemleri çoğunlukla otopark, garaj, hastane, alışveriş merkezi ya da resmî kurumlarda bulunur. Çalışma prensibine göre dairesel ya da fotoselli olarak adlandırılan otomatik kapı sistemleri, sensör adı verilen bir kontrol mekanizması ile çalışır. Geçişlerin kontrollü ve güvenli olmasına yardımcı olan bu tür kapılar, zaman kaybı ve bekleme olmaksızın kullanıcılara birçok fayda getirir. Başka bir deyişle, herhangi bir kapı koluna dokunmadan ve açmak için ittirmek zorunda kalarak güç sarf etmeden bir binaya girebilirsiniz. Benzer şekilde otomatik kapı sistemleri yardımıyla aracınızdan inmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir garaja ya da

Oppo AX7 Nasıl Alınır mı?

Oppo AX7 Telefon Hakkında Oppo AX7 Telefon Nasıldır? Oppo AX7 Genel olarak fiyat performans ilişkisinin biraz dışında yer alıyor. Tasarım ve görünüş olarak gayet şık ve zarif bir telefon. Kullanmış olduğu ekran - çerçeve oranı %80.86 oranında olduğu için bizlere büyük bir keyifle dizi film ve videolarımızı izleme olanağı veriyor. Yüksek çözünürlüklü ön ve arka kamerası sayesinde 30 fps 1080 p çözünürlükte video ve fotoğraf kayıt etmemize olanak sağlıyor. Telefonumuza bataryası entegre şekilde olduğu için bu durum biraz eksi yönde düşünmemize sebep olabilir. Ama 4230 mAh olan yüksek kapasiteli bataryası sayesinde şarj sorunu olmadan uzun süre telefonu kullanabiliriz.  Hızlı şarj özelliği olmadığı için telefonumuzu %100 kapasitede şarj olması için min 2-3 saat prize takılı şekilde durması gerekiyor. Boyutu bakımından diğer rakip firma telefonlarından bir miktar daha ağır olan (168 gram) telefonumuz, geniş ekran boyutu ile bu durumu nötr ettiğini düşünüyorum. 720x1520 ekr