Ana içeriğe atla

Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 

Son yıllarda yaşamımıza aniden giren robot süpürgeler evlerimizin içini rahatlıkla temizleyebilmektedir. Bu nedenle kadınlar süpürmek için eğilmez veya sırtlarını ağrıtmazlar. Bir robot elektrikli süpürge sabah, öğlen, akşam hatta siz uyurken bile zemini temizliyor. Bu sayede birçok kadın gelecekte sağlığını ve zamanını kaybetmiyor. Ayrıca robot süpürge fiyat performans olarak çok iyi bir uyum yakalamıştır. Ev işleri, ofis işleri ya da çocuklarıyla ilgilenmeye daha çok vakti kalıyor. Son yıllarda robot süpürgeler ergonomik olarak tasarlanmaları, her yerden kolayca takılıp çıkarılabilmesi ve fazla yer kaplamaması nedeniyle evlerin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 2022 yılında her bütçeye ve her eve uygun robot süpürge markaları çıktığı için herkesin artık bir robot süpürgesi var.



 

Robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli diye sorulan sorular ve yapılan uzun uzadıya araştırmalar olduğunu görebiliyoruz. Robot süpürge almadan önce robot süpürgenin hangi alanı temizleyeceğinin farkına varmanız gerekmektedir. Alan parke mi, mermer mi, taş mı, fayans mı bunun bilinmesi çok önemlidir. Bu alan eğer ki halı ya da halı fleks ise bu durumda yapılması gereken önemli bir durum vardır. İlk çıkan robot süpürgeler halılarda iyi gitmediği ve iyi performans göstermediği için son çıkan modellere yönelmeniz gerekebilir.

 

Örneğin bir robot süpürge haritalama özelliği gelişmiş değilse o süpürgenin iki katlı bir dubleks daireyi temizlemesi mümkün değildir. Bunun için roborock s7 den başlayan modelleri tercih edebilirsiniz. Robot süpürge kullanıcı yorumları çok önemlidir. Sizinle aynı şartları taşıyan bir evi yorumlardan bulup ona uygun mu değil mi olduğunu yaşayan ve deneyimleyen birisinden öğrenmek en doğrusudur.

 

Robot Süpürge Nasıl Çalışır? 

Araştırmalar, robot süpürge kullanımının 2018 yılında çok düşük olduğunu ancak kullanım açısından son senelerde hız kazanmaya devam ettiğini gösteriyor. Robot elektrikli süpürgeler hayatımızı çok kolaylaştırıyor ama kullanıcıların en büyük pişmanlığı daha erken başlamamak. Zeminleri otomatik olarak temizlemeye ek olarak, elektrikli süpürge robotlarının ön ve alt kısımlarında lazerler bulunur ve bazılarında mobilyalara veya diğer nesnelere çarpmayı önlemek için yerleşik kameralı robot süpürge sistemleri bulunur. Merdiven gibi basamaklardan düşmeyi önleyen bir zemin tarayıcı sensörü ile donatılmıştır. Son zamanlarda üretilen bazı robot elektrikli süpürgelerde, elektrikli süpürgenin dışını silmek için bir su deposu da bulunur. Robot elektrikli süpürge, şarj edilebilir bir pille çalışır. Genel olarak, tek bir şarjla tüm evi temizleme özelliğine sahiptir. Şarjı yetersiz olsa bile pil seviyesi kritik bir noktaya geldiğinde temizliği bitirmeden cihaza bağlanarak şarj eder.

 

Robot süpürge alırken dikkat edilmesi gereken şeylerden bir tanesi de süpürgenin markasıdır. Markanın bilindik olması robot süpürge yedek parça sorununu ortadan kaldırır ve her yerde yedek parçasını bulabilirsiniz. Robot elektrikli süpürgeler, halılardan ve diğer sert zeminlerden toz ve kiri almak açısından normal elektrikli süpürgeler gibi çalışır. Kir ve tozu temizlemek için bir dizi fırça vardır. Ek olarak, ulaşılması zor alanlardaki tozu çekmek için bir fırça çubuğu vardır. Robot elektrik süpürgesinde kir, çöp kutusuna ulaşmadan önce tipik olarak bir filtreden geçer. Bazı robot elektrikli süpürgeler, toz haznesinin manuel olarak boşaltılmasını gerektirirken, diğerlerinde bir toz istasyonu bulunur. Robot süpürge temizliği bitirdikten sonra tozu otomatik olarak bu hazneye boşaltır. Bir toz istasyonu, büyük bir çöp kutusu görevi görür. Robot süpürgenin emdiği çöpler burada birikir. Depo, tamamen dolmadan herhangi bir zamanda boşaltılabilir. Bizim için en büyük avantaj, her temizlik yaptığımızda robot süpürgeyi boşaltma endişesi yaşamamamız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Sistemleri

  Otomatik Kapı Sistemleri Özel sensörlü elektronik sistem ve motor yardımıyla, kendine yaklaşan varlıkları fark ederek otomatik şekilde açılan kapılara otomatik kapılar adı verilir. Günümüzde pek çok alanda kullanılan bu tür kapılar, ihtiyaca göre farklı şekillerde de olabilir. Güvenlik ihtiyacı bulunan her türlü alanda tercih edilebilen otomatik kapı sistemleri çoğunlukla otopark, garaj, hastane, alışveriş merkezi ya da resmî kurumlarda bulunur. Çalışma prensibine göre dairesel ya da fotoselli olarak adlandırılan otomatik kapı sistemleri, sensör adı verilen bir kontrol mekanizması ile çalışır. Geçişlerin kontrollü ve güvenli olmasına yardımcı olan bu tür kapılar, zaman kaybı ve bekleme olmaksızın kullanıcılara birçok fayda getirir. Başka bir deyişle, herhangi bir kapı koluna dokunmadan ve açmak için ittirmek zorunda kalarak güç sarf etmeden bir binaya girebilirsiniz. Benzer şekilde otomatik kapı sistemleri yardımıyla aracınızdan inmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir garaja ya da

Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka

  Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka   Firmamız uzun yıllardır plaka sektöründe hizmet sunmaktadır. Faaliyetlerine başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermemiştir. Karşılıklı güven duygusu oluşturmayı başaran firmamız plaka tasarlama konusunda alanında uzmandır. Firmamızın kendi alanında uzman olabilmesinin en önemli nedenlerinin başında müşterilerinde gelen bildirimleri dikkate değer görmesidir.  Amacımız müşterilerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda sürekli iyileştirmeler yaparak plaka tasarlama hususunda en iyilerden biri olmaktır. Plakalar aracın ön ve arka kısmında bulunan aracın kime ait olduğunu bildiren tabelalardır. Özellikle araç severlerin çok fazla özen gösterdikleri bu ürünler bu görevinin yanı sıra araca estetik bir görünüm de kazandırmaktadır. Araç plaka tasarlama konusunda oldukça hassas ve özenli olan müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktan dolayı gurur duymaktayız. Plakalık tasarlama ile ilgili tüm bilgi internet sitemizde yer almaktadır.

Oppo AX7 Nasıl Alınır mı?

Oppo AX7 Telefon Hakkında Oppo AX7 Telefon Nasıldır? Oppo AX7 Genel olarak fiyat performans ilişkisinin biraz dışında yer alıyor. Tasarım ve görünüş olarak gayet şık ve zarif bir telefon. Kullanmış olduğu ekran - çerçeve oranı %80.86 oranında olduğu için bizlere büyük bir keyifle dizi film ve videolarımızı izleme olanağı veriyor. Yüksek çözünürlüklü ön ve arka kamerası sayesinde 30 fps 1080 p çözünürlükte video ve fotoğraf kayıt etmemize olanak sağlıyor. Telefonumuza bataryası entegre şekilde olduğu için bu durum biraz eksi yönde düşünmemize sebep olabilir. Ama 4230 mAh olan yüksek kapasiteli bataryası sayesinde şarj sorunu olmadan uzun süre telefonu kullanabiliriz.  Hızlı şarj özelliği olmadığı için telefonumuzu %100 kapasitede şarj olması için min 2-3 saat prize takılı şekilde durması gerekiyor. Boyutu bakımından diğer rakip firma telefonlarından bir miktar daha ağır olan (168 gram) telefonumuz, geniş ekran boyutu ile bu durumu nötr ettiğini düşünüyorum. 720x1520 ekr