Ana içeriğe atla

Oppo AX7 Nasıl Alınır mı?


Oppo AX7 Telefon Hakkında

Oppo AX7 Telefon Nasıldır?


Oppo AX7 Genel olarak fiyat performans ilişkisinin biraz dışında yer alıyor. Tasarım ve görünüş olarak gayet şık ve zarif bir telefon. Kullanmış olduğu ekran - çerçeve oranı %80.86 oranında olduğu için bizlere büyük bir keyifle dizi film ve videolarımızı izleme olanağı veriyor. Yüksek çözünürlüklü ön ve arka kamerası sayesinde 30 fps 1080 p çözünürlükte video ve fotoğraf kayıt etmemize olanak sağlıyor. Telefonumuza bataryası entegre şekilde olduğu için bu durum biraz eksi yönde düşünmemize sebep olabilir. Ama 4230 mAh olan yüksek kapasiteli bataryası sayesinde şarj sorunu olmadan uzun süre telefonu kullanabiliriz. 

Hızlı şarj özelliği olmadığı için telefonumuzu %100 kapasitede şarj olması için min 2-3 saat prize takılı şekilde durması gerekiyor. Boyutu bakımından diğer rakip firma telefonlarından bir miktar daha ağır olan (168 gram) telefonumuz, geniş ekran boyutu ile bu durumu nötr ettiğini düşünüyorum. 720x1520 ekran çözünürlüğüne sahip olan telefonumuz video ve oyunlarda çok daha kaliteli ve net bir şekilde görüntü aktarımına ev sahipliği yapmaktadır. Arka kamerası ile 1080 p çözünürlükte video kayıt etme ve fotoğraf çekebilme özelliği sayesinde anılarınızı oldukça kaliteli bir şekilde kayıt edebilirsiniz. 


Octa-Core 1.8 GHz ARM Cortex-A53 8 çekirdekli işlemciye sahip olması performansını ikiye katlayarak, aynı anda birden fazla işlevi yerine getirebilecek kapasitede olmasını sağlıyor. 3 GB ram bulunması fiyat performans açısından gayet ideal. Bu sayede aynı anda birden fazla uygulama açıp kullanmaya başladığınızda telefonunuz sahip olduğu 3 GB RAM sayesinde, hız kaybı olmadan kullanmanıza devam etmenizi sağlıyor. 256 GB'a kadar genişletilebilir hafızası ile, yetersiz dahili hafıza problemleri ile uğraşmak zorunda bırakmıyor bizleri. Telefonumuz android işletim sistemine sahip olduğu için, birçok apk dosyasını ve Google Play aracılığı ile indirip kullanabileceğimiz programları ile oldukça cezbedici oluyor. Su ve tozdan korunması için extra bir özelliğe veya aparata sahip olmaması kullanırken biraz dikkatli olmamızı istiyor. Lakin kullanmış olduğu dış ekran güvenliği ile kırılma ve çizilme gibi oluşabilecek nedenleri yok ediyor. Birçok sitede ve forumda OppoAx7 yorumlar ile diğer insanların bu telefon hakkında fikir ve görüşlerini okuyarak, telefonu kullanmış kişilerin memnuniyetlerini görebilirsiniz.

Oppo AX7 Telefon Alınır mı?


Tabii ki de bu sorunun cevabını kendiniz vermeniz çok daha doğru olacaktır. Sonuçta bu cihazı kullanacak olan sizlersiniz. Genel olarak baktığımızda Oppo Ax7 telefon modeli kullanıcı yorumlarında oldukça olumlu yorumlar aldığını söyleyebiliriz. Fiyat aralığı olarak diğer model ve cihazlar ile kıyaslama yaptığınızda tabii ki göze batan yerler olacaktır. Bir başka cihaz Oppo Ax7'ye göre daha iyi kameraya sahip olabilir veya ekran olarak daha küçük bir ekran boyutuna da sahip olabilir. Bu tamamen bizim kullanış amacımız ve tarzımıza kalmış bir durum oluyor. Ama genel Oppo Ax7 kullanıcı yorumları 'ndan anladığım kadarı ile telefonumuz gayet kullanışlı ve ideal.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Sistemleri

  Otomatik Kapı Sistemleri Özel sensörlü elektronik sistem ve motor yardımıyla, kendine yaklaşan varlıkları fark ederek otomatik şekilde açılan kapılara otomatik kapılar adı verilir. Günümüzde pek çok alanda kullanılan bu tür kapılar, ihtiyaca göre farklı şekillerde de olabilir. Güvenlik ihtiyacı bulunan her türlü alanda tercih edilebilen otomatik kapı sistemleri çoğunlukla otopark, garaj, hastane, alışveriş merkezi ya da resmî kurumlarda bulunur. Çalışma prensibine göre dairesel ya da fotoselli olarak adlandırılan otomatik kapı sistemleri, sensör adı verilen bir kontrol mekanizması ile çalışır. Geçişlerin kontrollü ve güvenli olmasına yardımcı olan bu tür kapılar, zaman kaybı ve bekleme olmaksızın kullanıcılara birçok fayda getirir. Başka bir deyişle, herhangi bir kapı koluna dokunmadan ve açmak için ittirmek zorunda kalarak güç sarf etmeden bir binaya girebilirsiniz. Benzer şekilde otomatik kapı sistemleri yardımıyla aracınızdan inmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir garaja ya da

Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka

  Otomobilinize Uygun Özel Tasarım Plaka   Firmamız uzun yıllardır plaka sektöründe hizmet sunmaktadır. Faaliyetlerine başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermemiştir. Karşılıklı güven duygusu oluşturmayı başaran firmamız plaka tasarlama konusunda alanında uzmandır. Firmamızın kendi alanında uzman olabilmesinin en önemli nedenlerinin başında müşterilerinde gelen bildirimleri dikkate değer görmesidir.  Amacımız müşterilerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda sürekli iyileştirmeler yaparak plaka tasarlama hususunda en iyilerden biri olmaktır. Plakalar aracın ön ve arka kısmında bulunan aracın kime ait olduğunu bildiren tabelalardır. Özellikle araç severlerin çok fazla özen gösterdikleri bu ürünler bu görevinin yanı sıra araca estetik bir görünüm de kazandırmaktadır. Araç plaka tasarlama konusunda oldukça hassas ve özenli olan müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktan dolayı gurur duymaktayız. Plakalık tasarlama ile ilgili tüm bilgi internet sitemizde yer almaktadır.